Vi är ett innovationsbolag med passion för mjukvara

Vad erbjuder vi?

Vår affärsidé är att leverera högklassig mjukvara, både genom våra egna produkter och i våra olika konsultroller. Vi har vårt fokus på Microsofts teknik och plattformar, och vår medelanställde har över 10 års erfarenhet. Som konsult får du ett gäng kompetenta kollegor, några med fullt fokus på leverans hos slutkund, några med fokus på vår produkt, alla med fokus på att bygga ett sjysst bolag. Vi tror att du har en vilja och profil som liknar oss.

Vi vill också vara tydliga med vilka vi försöker vara. Det gör vi genom att bygga bolaget på en handfull värderingar som stöttar oss i beslut i vardagen, och driver oss framåt som bolag och individer. Vi är ett ungt bolag, och vi diskuterar och utvecklar kontinuerligt hur vi konkretiserar våra värderingar:

Vi strävar efter att vara:

  • Ett sjysst bolag, mot varandra, mot kunder och partners
  • ”Cutting Edge”, mot varandra och i våra leveranser, medmänskligt som tekniskt
  • Öppna och transparenta, internt såväl som externt, vilket vägleder oss i hur vi vill vara mot varandra i det dagliga arbetet.
  • Utanför komfortzonen, det är där det händer, from guts to glory, att våga vara utanför sin komfortzon från tid till annan gör att vi utvecklas, och gör att vi levererar fantastisk mjukvara!

I tillägg har vi en handfull interna initiativ där vi skapar tillsammans. Som bas vill vi ses kontinuerligt, i nuläget sista onsdagen varje månad. Till detta vill vi utvecklas tillsammans, det gör vi genom spännande Intelleqtmöten med partners och vänner, genom vår produkt och genom olika interna initiativ, t.ex. vår filmklubb.

Vi vill också göra kul saker vid sidan om jobbet. Därför satsar vi på att åka iväg tillsammans, åka skidor och andra kul aktiviteter, både inom och utom Sverige.

Vi har en vision om det goda företaget – det vill vi gärna träffa dig och berätta mer om. Kom och träffa oss och utvärdera om det kan vara något för dig!

Ps. Självklart har vi också lön, pension, försäkringar, semester, telefon, dator och annat praktiskt! Ds.

JUNIOR MJUKVARUUTVECKLARE

Intelleqt letar efter två juniora mjukvaruutvecklare till vårt eget team Manakin.

Manakin är en feedback-plattform som vi bygger från grunden och säljer till organisationer inom utbildningssektorn och managementkonsulter. Plattformen har blivit populär, så vi behöver bli flera!

Manakin är webb-baserad och till största delen byggd i Microsofts miljöer, så du behöver vara bekant med dessa (.NET osv). Din exakta kompetens och profil är inte så viktig, däremot är det väldigt viktigt att du har en genuin vilja att arbeta i ett mindre och innovativt utvecklingsteam i en start-up miljö.

Vi har kontor på ”Slottet”, slottsbacken 8 i Gamla stan, Stockholm. Slottet är ett kul kontorskoncept där vi delar gemensamma lokaler med många andra spännande människor och företag.

Vi letar efter individer som vill utvecklas och vara med på en spännande resa. Om det är du, skicka in ditt CV till work[at]intelleqt.se

JUNIOR SOFTWARE DEVELOPER

Intelleqt is looking to hire two junior developers to our own team Manakin.

Manakin is a feedback platform that we are building and selling to organizations within education and management consulting. The platform has become popular, so we need to grow the team quickly.

Manakin is to a large extent built “within the Microsoft environment”, so you need to be familiar with that (.NET, etc). However, your exact competences is not important, we are more interested in finding individuals with a genuine drive to work and contribute in a small and innovative team in a start-up environment.

We have our offices in “The castle”, Slottsbacken 8, Old town Stockholm. The castle is a fun and different office we share with several other innovative companies and interesting individuals.

We are looking for individuals who wants to grow and participate in an exciting journey. If this is you, send your CV to: work[at]intelleqt.se